صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱  ، 
کد خبر : ۳۷۱۹۴۷

بیست و دومین مجمع خیرین امدادگران عاشورا برگزار شد 

بیست و دومین مجمع خیرین امدادگران عاشورا  با حضور جمعی از خیرین، مدیران شعب خیریه در سراسر کشور و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، مدیران شعب این موسسه در ۵۴ شعبه استانی و شهرستانی و و جمعی خیرین برگزار شد.  

به گزارش خبرنگار بصیرت نصراله فتحیان، مدیر عامل موسسه ضمن خوشامدگویی به خیرین و مسئولان گفت: امسال در بیست و سومین سال فعالیت موسسه امدادگران عاشورا، اعلام میکنم این موسسه تا امروز با نیت‌های پاک خیرین توانسته خدمات ارزنده‌ای به بیماران سرطانی ارائه کند. 

وی افزود: این ساختمان را که در آن به بیماران سرطانی خدمت می کنیم،خیران ساختند و تجهیز کردند و در تمام مراحل، پای کار هستند. 

او ادامه داد: خیریه امدادگران عاشورا مجوز قانونی دارد و حامیان ما مردم با تخصص و موقعیت‌های اجتماعی مختلف، مراکز درمانی و... هستند. 

فتحیان افزود: در سامانه موسسه ۱۰۰ هزار بیمار ثبت شده است که در سراسر کشور هستند.  
فقط امسال بیست هزار نفر بیمار سرطانی جدید در ۵۴ شعبه پذیرش داشته‌ایم که قادر به پرداخت فرانشیز داروها و درمانشان نیستند.  

وی ادامه داد: علاوه بر این، پیشگیری هم برای ما بسیار اهمیت دارد و امسال ۸۵ جلسه برای ۹۰۰۰نفر در تهران برگزار کردیم و تلاش میکنیم با هماهنگی اداره سرطان وزارت بهداشت بعد از غربالگری، افراد مشکوک به ابتلا به سرطان را دریابیم و زودتر به آنها کمک کنیم.  
او ضمن تشکر دوباره از خیرین گفت: ما در موسسه امدادگران عاشورا صدای بیماران  و فقرا  را به مسئولان می رسانیم و کمک به آنها را رسالت خود می دانیم. 

ارتقای سواد سلامت به پیشگیری از سرطان کمک می کند 
دکتر ظفرقندی گفت: همه ما باید بدانیم هیاهوها نمی ماند و آنچه باقی می ماند، کمک به خیر و نفع مردم است مخصوصا در حوزه سلامت که چون مردم حاضرند نان شب نداشته باشند اما فرزند و خانواده‌شان سلامت باشند و واجب‌تر از این نیست که بتوانیم در این حوزه کار کنیم، کاری که در موسسه امدادگران عاشورا انجام می شود و وظیفه خود‌ می دانم از خیرین مجموعه تشکر کنم. 

دکتر محمد رضا ظفرقنوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیست و دومین مجمع خیرین موسسه امدادگران عاشورا گفت: ما سعی  می کنیم جزو این مجموعه باشیم و کمک کنیم  
و از مسئولان دانشگاه هم می خواهیم مانند گذشته در این راستا همراهی کنند. 

ظفرقندی با تاکید به اینکه پیشگیری و اموزش در مورد بیماریهای صعب العلاج و سرطان بسیار اهمیت دارد، گفت: تشخیص زودهنگام و بهنگام این بیماریها نقش بسیار مهمی در درمان آنها داردو باعث میشود بیماری سهل‌العلاج به صعب‌العلاج تبدیل نشود در غیر این صورت و هزینه و رنج بیماران افزایش میابد و درمان قطعی هم حاصل نمی شود. 

او با اشاره به اینکه در این زمینه سازمان‌دهی را اغاز کرده‌ایم و برای آموزش اقدام‌های  زیادی در دست انجام است، گفت: در خیلی از موارد تشخیص بیماری با خود بیمار است و آموزش باعث میشود بیمار علائم را بشناسد و به موقع  مراجعه و برای درمان اقدام کند. 

وی تاکید کرد: افزایش سواد سلامت مخصوصا برای سرطان بسیار اهمیت دارد و این افزایش سواد سلامت به نفع همه کشور است‌. 

امدادگران عاشورا می تواند الگوی مناسبی برای خیریه‌ها باشد 
دکتر صفوی گفت: خیرین باید سعی کنند در کار خیر الگو باشند و خانواده‌های‌شان هم در این زمینه الگو باشند، گفت: خیریه امدادگران عاشورا در هر استان باید الگوی برتر باشد. 

دکتر سید یحیی صفوی با بیان اینکه معصومین و انبیای الهی الگوی بشریت هستند، گفت: خیلی از انسانها مطلوب هستند، معتقدم اگر انسانی در اندیشه و تفکر، اخلاق و رفتار و عملکرد مطلوب باشد و تفکر عقلانی در راستای دینداری و مومنانه و خدامحور داشته بوده و مردم‌دار باشد و بعد از تقوا، خدمتگذاری به مردم را مایه افتخار بداند، انسان مطلوب است و باید سعی کنیم انسان مطلوب باشیم.  

وی گفت: عمل صالح یعنی بهترین عملی که در هر زمان و مکان می توان انجام داد، در حال حاضر با توجه به وقایع و تغییر و تحولاتی که در دنیا و کشور اتفاق می‌افتد، در این تغییر و تحول مشکلات سلامت بیشتر دیده می شود. در سال ۱۳۹۹ حدود ۱۳۲ هزار بیمار سرطانی جدید داشتیم و  حدود 70 هزار نفر آنها فوت کردند. این آمار کمی نیست. مشکل این است که وقتی عضوی از خانواده ای دچار سرطان می شود، همه دار و ندار خود را برای درمان او می فروشند و خانواده فقیر می شود و در درمان او درمی‌مانند و در نهایت بیمار هم فوت می‌کند. این نتیجه جهل است، نه جهل به معنای بیسوادی، نداشتن سبک زندگی درست، نوع خوراک و رفت و آمد و...  جهل است بنابراین ما در حوزه سلامت به آموزش بیشتری نیاز داریم و در این حوزه، عمل صالح آموزش است.  

وی در پایان با بیان اینکه خیرین باید سعی کنند در کار خیر الگو باشند و خانواده‌های‌شان هم در این زمینه الگو باشند، گفت: خیریه امدادگران عاشورا در هر استان باید الگوی برتر باشد. هر کدام از خیرین باید سعی کنند دو، سه نفر را وارد این کارکنند و برای راه‌اندازی مراکز آموزشی، پیشگیری و غربالگری هم کمک کنیم.  

صفوی در پایان تاکید کرد: مدیران استانها باید با اعتمادسازی و شفاف‌مالی، خلاقیت و پایداری را اصول اساسی کار خود قرار دهند. خدا را شکر شفافیت مالی در خیریه امدادگران عاشورا وجود دارد. باید به همین روال پیش برویم. 
بنابر همین گزارش در این نشست از خیرین و حامیان بیماران مبتلا به سرطان و صعب العلاج تقدیر شد.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات